Понеділок, 2024-05-06, 14:49:37
Love is...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2007 » Січень » 26 » ПАМ"ЯТАЄШ???
ПАМ"ЯТАЄШ???
13:59:19
Ніч… Усе затихло. Тільки я, душа і розбите серце не сплять. Я відчиняю вікно, легенький вітерець дмухає на мене, в обличчя, а здалося на мить, що це твої руки торкаються моєї щоки. Щодня я живу спогадами про тебе, а вночі засинаю зі сльозами на очах. Невже твоє серце байдуже, невже в ньому нема і не знайдеться краплини любові до дівчини, яку ще недавно ти називав своєю другою половиною? Ти пам’ятаєш, як міцно обіймав мене, як гаряче цілував мої уста – чому так вперто уникаєш цього зараз? Чому одного разу ти дивишся на мене так ніжно, що здається, зараз підійдеш і скажеш «Я не можу без тебе жити, бо люблю тебе». А іноді твої очі такі холодні, що цей холод пронизує все моє тіло і непомітно долітає до серця. Не спіши сказати «прощавай», бо моє серце повне любові до тебе. Я втратила тебе тисячу разів. Втрачала потрошки, потім знову чіплялася за останні тоненькі ниточки, які пов’язали нас у перші дні, коли я справді була щасливою. Пам’ятаєш стежину зимових вечорів? Я не помічала холоду, бо була зігріта твоєю любов’ю. Не хотіла вертатися додому, хотіла бути тільки з тобою. Так само і тепер мені ніхто не потрібен, крім тебе. Кажуть надія вмирає останньою. Я хапаюся за соломинку, адже це все, що залишилося від великого вогню кохання. Благаю тебе повернись! Почуй мене, почуй мої сльози, забудь минуле, у якому я була самотня, точніше з іншими. Я кохаю тебе! І я вирішила розповісти про це всім. Нехай знають, яке прекрасне почуття живе у моєму житті, серці. Я знаю, прочитавши ці рядки, ти впізнаєш себе, просто відчуєш мою любов, яка з мого серця б’ється фонтаном вічного життя.
Переглядів: 899 | Додав: Angina_@ | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 2
0
2   [Материал]
Надія то ждине шо помагає в таких ситуаціях.. ну і правільна музика... для ене то помагає... того хм я завжди з музикою =) і в моїй душі завжди лунають слова :
"Gott weiss ich will kein Engel sein" - Бог знає я не хочу бути Ангелом.... то і девіз заодно мій ... того шо дійсно не хочу бути ангелом ... отак от ... і в кожному з нас завжди щось грає.... якась мелодія ... прислухайтеся до неї

0
1   [Материал]
smile Машуля я би хотів, що б ти була разом з ним, я бачу дійсно, що ти його Кохаєш, борися за нього, тому що надія вмирає останьою.....і якби не було, в тебе все впереді....повір!!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайта

Форма входу
Логин:
Пароль:

Календар новин
«  Січень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: s4 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz