Неділя, 2024-05-05, 02:27:45
Love is...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2007 » Січень » 23 » Небо...
Небо...
19:22:21
Холод проймає тебе з усіх сторін, темрява розкриває свої обійми лише для тебе. Ти почуваєшся зайвим у цьому світі! А все чому? Тому що тебе хтось не зрозумів? Ні, аж ні як, тому що ти сам себе не розумієш... Ти впевнений у собі, у своїй силі, але це лише маска. Насправді, ти людина ніжна, беззахисна і тільки мрієш про те щоб про тебе піклувалися. Щоб тобі допомогли, щоб тебе захистили...
Вечірнє місто, ти розчиняєшся у ньому...Блукаєш такими рідними, до болі знайомими вулицями. Озираєшся на вколо і кожного разу бачиш щось нове. Вдихаєш повітря і розумієш що лише тут воно таке, таке, таке СВОЄ.
Піднімаєш голову вверх і поволі розумієш. Небо, лише воно збереже твою таємницю. Високе, недосяжне, простирається як повітряне покривало. Небо живе своїм життям і спостерігає за чужим, воно манить до себе... Я часто уявляю як ми разом тримаємо небо на лодонях. Як поволі воно робиться все більшим і більшим підхоплює нас і відносить далеко далеко. Теплий вітерець розвіює моє волосся, зігріває мене, пестить. Ти тримаєш мене за руку, ніжно посміхаєшся, твої очі проникаєють у мене, в мою суть, ти бачиш те чого не бачу я. Твої очі, вони такі красиві, яскраві та в одночас сповнені безнадії, яку ти стараєшся заховати глибоко в собі, щоб я цього не побачила.
Безглуздо кохати, якщо не можеш повністю віддатися почуттям. Краще забути, викинути з серця всі почуття і залишатися й надалі таким як всі, сповниним надії щодо матеріальних благ. Погляд ворогів слизький немов лід, він впивається в тебе. Хоче знишити, впевнитися в твоїй цілковитій поразці. Але, якщо поруч з тобою буде це невимовне почуття, яке духовно збагачує все і всюди, ти безперечно вийдеш переможцем.

Переглядів: 834 | Додав: ViTaMiNkA | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 4
0
4   [Материал]
А ти любиш романтику бачу, буду надіятись, що рано чи пізно твої мрії збудуться smile

0
3   [Материал]
ех... Душа.... а шо то таке? хтось обяснить .. думаю врятлі.... в мене наприклад її нема .... памятаю вислів одного мудреуя : " Якшо в людини відберають імя в неї відберають душу" в мене імя відбрали..

0
2   [Материал]
Душа ніжна у тебе як перший сніг і нехай всі життєві негаразди ніколи не засмітятять її будь щасливий!!!!!!!!!!!!!!

0
1   [Материал]
batman Стаття мені сподобалась, і дякую, що ти іменно її написала на мій сайт! Я би хотів знати про якого хлопця ти розповідаєш в цій історії??? Щераз тобі напишу, супер, продовжуй в такому ж дусі!!!!! respect

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайта

Форма входу
Логин:
Пароль:

Календар новин
«  Січень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: s4 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz