Понеділок, 2024-04-29, 12:33:02
Love is...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2007 » Січень » 20 » Забагато зійшла з розуму.
Забагато зійшла з розуму.
22:13:10
Я чекаю твого дзвінка. Кожен день, кожну хвилину. Можна зійти з розуму. Вже майже 2 місяці, кожен дзвінок відзивається сильним биттям серця і скорою ходою до телефона. Так було раніше, а тепер дзвінок з коридору лише нагадує мені що треба далі жити. Я помало йду до телефону і піднімаю трубку...Але там звучить не твій голос, а значить не потрібно говорити...Можна мовчки покласти трубку і знову піти в забуття. І так кожен раз. Навіщо ти взяв номер телефону, навіщо сказав що подзвониш..? Ти вселив в мене ЧЕКАННЯ.
І ось, знову дзвінок. І ось, я чую твій голос.
- Галя, ти? Як справи?
Сльози з очей, підкошуються ноги, трясуться руки, і чомусь так важко на душі...
- Галя, ти мене чуєш?
Але я мовчки ставлю трубку, і лише сльози все так же капають з очей...
„Ти мені більше не потрібен... Ти запізнився... Я забагато зійшла з розуму...”.
Переглядів: 1057 | Додав: Hmarunka | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 7
0
7   [Материал]
а мене взагалі розуміти не прторібно, просто зрозумій мої почуття. Якщо ти не знаєш що таке кохання з першого погляду, то вибач, я нічим допомогти не зможу. Ти не був там, ти не є тою людиною, а мені просто, інколи, достатньо одного погляду щоб закохатися, вот така я людина, тому, можливо і стараюся зараз бути самотньою, щов в котре не мучити ні свого серця, ні себе.

0
6   [Материал]
Я тебе не розумію! Так влюбитись за один раз в людину не можливо! Хіба цей один раз тривав тиждень або більше! ;) Я взагалі тебе не розумію!

0
5   [Материал]
(Білоус Марія Юріївна) !!! Він подзвонив тільки один єдиний раз! Після того я його не бачила ні разу. А слова "ЯКЩО БИ, ЯКБИ, І т. д" я не признаю, бо в житті в нас є завжди вибір, або ми йдем по одній дорозі, або по другій. І не важливо, хто би він був для мене, я зробила так як мені підказало тоді серце!!! Так, я потім думала, а що би було якби... але гнала ці думки від себе. Я зрозуміла що я можу жити і без нього, тому що ми бачились всього один єдиний раз, але цього разу мені хватило щоб закохатися "по вуха".
P.S А за вас я дуже рада і бажаю вам щастя!

0
4   [Материал]
а ти ніколи не замислювалася, що б було далі в твоєму житті якщо би таки вислухала його??? а якщо він той єдиний??? я наприклад чекала на дзвінок коханої людини три роки і коли він подзвонив я його не впізнала, а потім в мене покотилися сльози але я його вислухала і зараз ми з ним разом він приїхав закордону і я можу себе рахувати найщасливішою людиною на землі!!!!!!! але в мене ще є одне питання він тільки раз подзвонив до тебе????

0
3   [Материал]
Це дуже добре, що ти це зрозуміла....Значить, ти правильно поступила...він тобі просто не потрібний....Молодець...твоє рішення дуже правильне hands

0
2   [Материал]
Дякую Іра за коментар! Знаєш я взагалі то по суті людина яка не може чекати вічно і довго! Чекання для мене - мука! Просто я занадто багато чекала того дзвінка, мені ж ніхто не був потрібен, ні друзі ні подруги, ТІЛЬКИ ВІН! А його не було, і от, коли нарешті він подзвонив і я почула його голос, в середині ніби шось перевернулось і я зрозуміла, що мені він не потрібен з його поясненнями!
Тому дала собі спокій і після того мені стало легше!! я стала себе поважати! v

0
1   [Материал]
Дуже гарно написано..ти дуже оригінально назвала свою історію...А можливо тобі треба було з ним все ж таки поговорити...можливо він би пояснив чого не дзвонив...Але ти зробила свій вибір...і яким би цей вибір не був...він є твоїм і правильним...Адже життя продовжується і без нього...І в тебе в житті буде хлопець, який зведе тебе з розуму...але лише тим, що буде тебе дуже сильно кохати...

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайта

Форма входу
Логин:
Пароль:

Календар новин
«  Січень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: s4 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz