Четвер, 2024-05-16, 08:44:26
Love is...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2006 » Грудень » 24 » КОХАННЯ, ЩО ЦЕ????
КОХАННЯ, ЩО ЦЕ????
23:58:17
Кохання, що ж це?
Якщо запитати людину про кохання, кожен відповість, що це є почуття до певної особи. А якщо запитати, яке це відчуття, чи яким воно повинно бути, кожна людина має свій варіант відповіді та своє припущення, а деякі люди це все можуть приховувати у собі, нехай буде так.
Кохання – це відчуття до певної особи, воно має в собі невдосконаленість, біль страждання, збентеження, страх, здивування, радість, сміх, божевілля, та насамперед відвертість, перед усім світом, про те, що ти зробиш усе щоб кохання у тебе було вдосконалене та відверте, та твої почуття були б не марні.
Цікаво, хіба ні? Кохання має стільки різних прикладів, що не можна уявити життя без нього. Так що ж це є кохання? Кожна людина має друзів, товаришів, знайомих, вона спілкується з ними, жартує, сумує, радіє, але чомусь без причинно сумує на одинці. У чому ж проблема? Прикладів є безліч, образили, не зрозуміли і.т.д. Саме основне, що людина немає покластися на когось, це є самотність. Душа потребує ласки, розуміння, але від якоїсь людини на яку можна покластись, та відчути, що вона є поруч! Кохання – це ілюзія, як ми створюємо, мріємо, хто про принца, а хто про принцесу. Наприклад товариші гуляють, жартують, ходять на танці. Думають про знайомства з дівчатами, щоб відпочити, але все якось одноманітне, задоволення є, але не те. Ішовши додому один із хлопців зустрів дівчину вперше, але чомусь не міг відірвати погляду від неї глянувши, що це? Це зацікавленість, та поштовх з середини, звідки він взявся? Звіди він? Незрозуміло! Привіт звернулася вона, його серце б’ється спонтанно і він не може сказати нічого, жодного слова, його серце б’ється все бистріше і бистріше, це інстинкт, як в тварин… Я так не думаю, це є кохання з першого погляду, тому, що після цієї зустрічі він хотів побачити знову і знову, поспілкуватися з нею, передати свої враження, які склалися про неї, про те як він надіявся на зустріч. І все можливе, що в них було щасливе життя, коли вони були поруч, після їхнього знайомства. Кохання – це є взаєморозуміння, сварки, заперечення, ревнощі, переживання, це все є в одному в коханні, але невдосконаленого, яке з часом удосконалюється з прожитим життям.
Переглядів: 1475 | Додав: JGUAR | Рейтинг: 4.3/9 |
Всього коментарів: 2
0
2   [Материал]
Це природне почуття власної неповноцінності на яке ми хворієм час від часу

0
1   [Материал]
Чудово! А я уже й не сподівалася що серед нашої молоді залишились мрійники і романтики. Респект!!
Кохання - це рушійна сила усіх наших вчинків. Кохання - це те, без чого неможливо собі уявити саме існування людства, кохання - це те в ім"я чого живуть і за що помирають, те єдине, що здатне зрушити гори з місця і дістати з неба зірку.
P.S. Любовь обретает смысл, только будучи взаимной. ©Леонардо Феличе Бускалья.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайта

Форма входу
Логин:
Пароль:

Календар новин
«  Грудень 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: s4 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz