Четвер, 2024-05-16, 16:07:42
Love is...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2006 » Грудень » 18 » ХОЧЕТЕ ДОВШЕ ЖИТИ — ЦІЛУЙТЕСЯ
ХОЧЕТЕ ДОВШЕ ЖИТИ — ЦІЛУЙТЕСЯ
21:40:46
Всі романтичні стосунки дівчини чи хлопця починаються, звичайно, з поцілунків. А чому люди так охоче цілуються роздумував ще давньогрецький філософ Платон.

Різноманітні еротичні зображення, які дійшли до нас з древнього Єгипту, Китаю, Греції, Індії, багаті на прояви цих почуттів. Поцілунок — це прояв любові чи симпатії до іншої людини. Наші далекі пращури вважали, що під час поцілунків люди “вдихають” один в одного часточку своєї люблячої душі.

А ось сучасні вчені-медики стверджують, що поцілунок — це потужний терапевтичний засіб. Дослідження показують, що під час такого виявлення ніжності в організмі збільшується кількість корисних антитіл та захисних речовин. Значно зміцнюється імунітет та передається позитивна енергія від людини до людини. Завдяки так званому гормону ендорфіну, який входить до складу слини, довгий та пристрасний поцілунок може позбавити болю голови чи зубів. Поцілунок запобігає також утворенню карієсу, допомагає подолати стрес, поліпшує настрій.
Люди, котрі часто пристрасно цілуються, як стверджує кандидат медичних наук Ростислав Білобривко зі Львова, живуть на дванадцять років довше, ніж ті, хто не любить цілуватися. Під час такого поцілунку спалюється близько двадцяти кілокалорій. Лише три таких поцілунки на день — і людина втрачає кілограм ваги. Калорії спалюються від загального збудження організму та викиду певних гормонів. Все це відбувається завдяки тому, що в роті багато надчутливих ерогенних зон. Одна з них — язик. Деякі лікарі називають його “міністром чуттєвості”.
Правда, все це відбувається лише тоді, коли поцілунки по-справжньому щирі і бажані. Нещирі ж поцілунки в губи шкідливі для здоров’я, бо організм добре відчуває фальш.
Найпалкішими любителями поцілунків вважають німців, найменшими — англійців. Українці тут, звичайно, поза конкуренцією. Цілування у нас має глибоке коріння. Ця традиція йде ще з часів Київської Русі. Тоді поцілунок називався “лобизанням”. До речі, тільки в нас залишилася традиція кричати нареченим “Гірко!”. Значно пізніше вона перейшла і до Росії. Саме ці прилюдні поцілунки готували молоду до шлюбної ночі. Адже тоді дівчата виходили заміж, не маючи жодного сексуального досвіду.
Проте є народи, котрі не відчувають солодощів поцілунку. Зовсім не цілуються папуаси, племена острова Балі, більшість країн Азії. В Африці цілуватися забороняє релігія, вбачаючи в цьому гріх. Але, як говориться, не вкусивши райського яблука, не знатимеш його смаку...

Переглядів: 979 | Додав: MARTINI | Рейтинг: 4.0/2 |
Всього коментарів: 5
0
5   [Материал]
Лєна я такий який я є!!!!!!!!!!!........

0
4   [Материал]
Юрчику, ти такий розумний!!! smile А я то думаю чо ти такий худий!!! Забагато цілуєшся!!! tongue

0
3   [Материал]
icecream

0
2   [Материал]
angel Юра ти правий на всі 100%!!! respect

0
1   [Материал]
prof

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайта

Форма входу
Логин:
Пароль:

Календар новин
«  Грудень 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: s4 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz