Понеділок, 2024-05-06, 19:23:13
Love is...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2006 » Грудень » 11 » 9 МІФІВ ПРО ЖІНОК!
9 МІФІВ ПРО ЖІНОК!
08:49:12
Протягом століть складались різні стереотипи. Чимало стереотипів існує стосовно жінок, і значно менше стосовно чоловіків. Тому треба якось виправляти цю ситуацію. Звичайно, ніхто стереотипів не зламає, оскільки вони настільки вкорінилися в голови людей, що викоренити їх звідти нереально, але хоча б доказати, що в стереотипах є доля неправди, можна спробувати.
1.Спізнення.Чомусь прийнято вважати, що жінки завжди запізнюються, тому призначаючи зустріч, чоловіки до назначеного часу завжди додають 10-15 хвилин. А даремно. Бо часом буває навпаки. Так, нам треба довго збиратись, малюватись, робити зачіску і все таке, але це не означає, що ми прийдемо на зустріч невчасно, просто нам треба більше часу на збори і чоловіки повині змиритися з цим.
2.Косметика.Є такий анекдот: Коли чоловік виходить з душу, йому кажуть: "О! Ти такий гарний!" Коли ж з душу виходить жінка, їй кажуть:" Краще б ти не приймала душ". А як же природня краса, що дається Богом? звичайно, дівчина без мейк-апу буде виглядати по-іншому. Але хто сказав, що вона не буде гарною? Косметика - це лише допоміжний засіб, призначений для того, щоб підкреслити природню красу. Хоча багато чоловіків вважає, що жінки не уявляють свого життя без косметики. А знаєте як гарно буде виглядати дівчина з розчервонілими від морозу щоками, і не треба ніяких рум'ян. До речі, якщо багато цілуватись, то вам і не знадобиться помада, бо губи будуть яскраво-червоного кольору, оскільки при поцілунках покращується кровообіг.
3.Мильні опери. Вважається, що 150-серійні любовні серіали, фільми з традиційним хепі-ендом і мильні опери - для жінок, а трилери, бойовики, жахи - для чоловіків. Якраз і не так. Жінкам також бракує гострих відчуттів, неймовірних пригод і захоплюючих сюжетів. Вони вміють не тільки гірко плакати в хустинку в кінці мелодрами, але й дивитись фільми, від яких перехоплює дух.
4.І знову ж анекдот: Чоловік любить очима, а жінка вухом. Тому ідеальна поза для них це коли чоловік дивиться у вухо жінці. Тут можна посперечатись. Ми, жінки, також любимо очима, ми любимо, щоб нас оточували естетично-красиві речі. І як не любити очима, якщо перед тобою високий брюнет з карими очима.
5.Футбол.Існує думка, що жінки ненавидять футбол. Але хіба ж це так? Звичайно, ми не такі завзяті фанати і не забуваємо про все на світі коли йде футбол. Але як приємно спостерігати за 22 красивими, молодими, спортивними хлопцями, які бігають за одним м'ячиком. Це ж так кумедно!
6.Гардероб.Прийнято вважати, що гардероб жінки складається з десятка пар брюк, стількох же пар спідниць і з ще більшої кількості кофтинок і блузок, а чоловіка - з кількох парів джинсів і светрів. Але ж часто можна зустріти таких хлопців і чоловіків, що завжди слідкують за модою і аж ніяк не поступаються у цій справі жінкам.
7.Довгий язик. Якщо брати до уваги отих бабусь, що сидять на лавочках біля будинків, то це 100% правда. Але ж ті бабці - це ще не всі жінки. Є чимало таких, до яких за словом треба в кишеню лізти.
8.Дієта.Багато представників чоловічої статі вважають, що жінки зациклені на дієтах і морять себе голодом, щоб скинути тих пару
кілограмів, яких на думку чоловіків, і не має. Так от, дієта - це знущання над своїм тілом. Чимало жінок їдять в своє задоволення і при
цьому виглядають зовсім непогано.
9.Людство ділиться на дві половини - сильну і слабку. Але чому жінок прийнято вважати слабкими? В деяких життєвих ситуаціях ми буваємо такими сильними і витривалими, якими не кожен чоловік може бути. А згадайте таких легендарних жінок як Жанна Дарк, Індіра Ганді, Маргарет Тетчер чи українських Наталку Могилевську і Юлю Тимошенко. Хіба їх можна назвати слабкими?

Автор: Оксана Кобильник

Переглядів: 1044 | Додав: Batmenlove | Рейтинг: 3.0/1 |
Всього коментарів: 3
0
3   [Материал]
tongue biggrin

0
2   [Материал]
З чимісь согласний , а остальне смішно!!! biggrin

0
1   [Материал]
batman Оксана ти мене не перестаєш дивувати!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайта

Форма входу
Логин:
Пароль:

Календар новин
«  Грудень 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: s4 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz