Понеділок, 2024-05-06, 20:51:04
Love is...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2006 » Грудень » 10 » КОХАННЯ-Це БІЛЬ!
КОХАННЯ-Це БІЛЬ!
11:58:00
Сьогодні я стала зранку і поняла шо не хочу жити.... Це перший день, який я маю прожити без людини, яку я дуже сильно люблю. Це я вирішила зупинити наші стосунки тіки через те шо я дуже сильно його люблю. І я з впевненістю можу сказати шо кохання це тупа біль і переживання, це біль яка роздирає твоє серце і ти просто не знаеш шо робити. Ти просто маеш змиритися з тим що він вже ніколи не подзвоне, не обніме і не поцілу єх, не скаже три найкращих слова: Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ!!!!!!!!! Тому я дуже рада за людей які не знають шо таке кохання і не вміють кохати, я рада шо вони ніколи не відчували таку біль. А тих хто любить і зара з своєю другою половинкою то бережіть один одного і старайтеся як найкраще розуміти свою кохану людину і не робіть один одному боляче.
Переглядів: 2251 | Додав: DevochkaVikylia | Рейтинг: 4.7/3 |
Всього коментарів: 131 2 »
0
13   [Материал]
Articles like this are an eaxlpme of quick, helpful answers.

0
12   [Материал]
Люди, кохайте один одного бо ви того варті, але будьте пильними... "Любовь зла, полюбиш козла" це стосується не тільки дівчат а й хлопців. Серцю не прикажеш кого кохати а кого ні. Коли кохаєш і нема у відповідь взаємного - це дуже нестерпна біль і найгірше шо може бути - це коли говорять в цей момент "залишимось друзями..." (знаю по собі) Не попадайтесь в "капкан".

0
11   [Материал]
Я дуже рада, що не знаю, що таке кохання. Бо коли розумію, як люди стаждають від нього мені здається, що я це не зможу пережити.

0
10   [Материал]
Я ні коли не кохала!І тепер наствав цей час!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Я по кохала,і так по кохала що незнаю що буде коли розійдемось!Ми зустрічаємось лише півроку і все так надто добре що я боюся що щось станеться не так!Ну з моєї точки зору ти не дуже добре зробила,ви моглиб щось інше придумати...........Може є якиїсь вихід?

0
9   [Материал]
"Якщо я говорю мовами людськими й ангельськими, а любові не маю, то я - мідь дзвеняча, або кимвал звучний. Якщо маю дарунок пророцтва, і знаю всі таємниці, і маю всяке пізнання і усю віру, так що можу і гори переставляти, а не маю любові ,- то я ніщо. І якщо я роздам весь маєток мій і віддам тіло моє на спалення, а любові не маю, немає мені в тому ніякої користі. Любов має довготерпіня, милосердує, любов не заздрить, любов не звеличується, не пишається, не бешкетує, не шукає свого, не дратує, не мислить зла, не радіє неправді, а сорадіє істині; усе покриває, усьому вірить, усього сподівається, усе переносить. Любов ніколи не перестає, хоча і пророцтва припиняться, і мови умовкнуть, і знання скасуються. Тому що ми частково знаємо, і частково пророкуємо; коли ж настане зроблене, тоді те, що частково, припиниться. Досягайте любові; ревнуйте про дарунки духовні...".

0
8   [Материал]
Кто не любил тот не поймет.... sad sad sad sad

0
7   [Материал]
У тя еще есть парень?

0
6   [Материал]
А что делать если ты любишь, но тебя не любит та которую тулюбишь, а встречаешься ты с третьей????!!!!))))

0
5   [Материал]
Іруся повір це кохання.......я зара не з ним і мені дуже тяжко.....я його люблю а поживем далі і побачим чи ми будем разом, но то шо це кохання......повір на слові love

0
4   [Материал]
Да... це написано дуже правильно хороша статя... молодчинка!!! smile

1-10 11-13
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайта

Форма входу
Логин:
Пароль:

Календар новин
«  Грудень 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: s4 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz