Четвер, 2024-04-18, 12:50:47
Love is...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Ксюфка)  
Форум » Про дівчат » Які дівчата вам подобаються? » Опишіть дівчину, яка ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ДУЖЕ-ДУЖЕ!!! (Обов'язково вкажіть, скільки ви знаєте об'єкт своєї уваги!:))
Опишіть дівчину, яка ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ДУЖЕ-ДУЖЕ!!!
Sitan4ikДата: Середа, 2008-10-01, 23:21:05 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
Дайте точну характеристику дівчини, яка вам подобається, її зріст, смаки, колір волосся, ім'я, день народження, ну абсолютно все, що хочете! Така характеристика й вам допоможе згадати багато чого й проаналізувати свою красуню! smile

Додано (2008-10-02, 00:21:05)
---------------------------------------------
Моє кохання звати Дашенькою! smile Знаю я її вже місяць, вона ростом з мене, коли на каблучках, які дуже любить! В неї світле волосся, а зверху трохи темненьке - фарбована брюнетка! Струнка, вродлива, з дуже мінливим характером! За гороскопом вона Близнець, нар. 28 травня 1991 р. Тож зараз їй 17. Дуже полюбляє готувати їсти, а також малювати. Обожнює рок і все, що з ним повязано. Одягається зі смаком, дуже йде темний колір і моя кепка!)) Обожнює, коли дарують троянди з нерозпущеними бутонами, із солодкого любить Снікерси. Вчиться зі мною на дизайнера, ентузіастка, дуже оптимістична і заповзята особа, не любить сумного настрою. Душа компанії, коли в настрої, а це буває доволі часто, розговорить будь-яку людину, дуже вперта, і надзвичайно самостійна. Приймає допомогу не від кожного і не завжди. Важко образити, але якщо знати як, то можна. Ображається довго, але не злопамятна. І взагалі вона дуже мила і гарна, я від неї шаленію. Дописувати буду ще багато чого!)) О, забув, дуже любить дорогі подарунки! Та купити її цим неможливо! Також полюбляє ведмедиків Тедді! Хто знає сайт, де вся їхня коллекція картинок, скажіть, буду вдячний!)) Ваш Сітанчік!


Без любви не ангел я, с нею я по жизни, взглядами встречаясь, все иду и все не каюсь, в любви своей, с судьбою пререкаясь...
 
Форум » Про дівчат » Які дівчата вам подобаються? » Опишіть дівчину, яка ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ДУЖЕ-ДУЖЕ!!! (Обов'язково вкажіть, скільки ви знаєте об'єкт своєї уваги!:))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

 
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz