Четвер, 2024-04-25, 10:31:49
Love is...
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » Архів новин
Я покохала і була впевнена, що він – той єдиний. Я відчувала, що моє почуття – це щось справжнє, чисте і велике. Та кохати – це не зовсім приємно – це не зовсім приємно, а інколи навіть боляче. Особливо тоді, коли навколо стільки брехні.
Чому ви хлопці, думаєте, що не зателефонувати чи не прийти, коли пообіцяли, - це нормально? Ви ж не були на місці дівчини! Ви ж не знаєте, як це - безнадійно чекати!
Кожна дівчина потребує від коханого хлопця тепла, ласки, любові, розуміння: ”Я тебе кохаю”, а потім розуміти, що за цими словами нічого не стоїть? А навіщо казати: ”Я заради тебе все зроблю”, якщо нічого й не збираєшся робити?
… Мені казали правду, та я вірила лише тобі. А ти мені ще дорікав, що я слухаю інших, а тобі не довіряю! Я знаю, що ти не можеш переступити через себе, та ти й ніколи цього не хотів, навіть заради мене.
Для тебе це, можливо, дрібниця, а для мене – два роки брехні. В душі я ніколи не зможу пробачити і змиритись.
... Читати далі »
Переглядів: 1441 | Добавив: Batmenlove | Число: 2006-12-04 | Рейтинг: 4.3/9 | Коментарі (9)

Я живу, існую. переходжу через кожен день маленькими і великими кроками, ступаючи повільно і швидко, переживаючи приємні і погані моменти…
Живу! Живу для того, щоб жити, для того, щоб допомагати іншим зрозуміти це життя, хоча геть не розумію, де правда, а де брехня, довіряючи всім, сподіваючись на всіх…
Живу з думкою, що мене ніхто ніколи не зрадить, що ніхто мене не зробить нещасною, о ніхто не зможе зробити мені боляче…
Живу, так, живу! Секунда за секундою, хвилина за хвилиною, година за годиною, день за днем, місяць за місяцем, рік за роком, просто живу…Не шукаю причини життя але й не проживаю марно.
Живу, шукаючи відповіді на питання: ”Де він?”. Знову шукаю і не знаходжу, але не засмучуюся через це, бо він десь теж мене шукає… Я живу, бачу те, що хочу бачити, чую те, що хочу чути, бо це моє життя…
Це моє життя! У ньому є все , а якщо чогось немає, то я не помічаю, бо не хочу помічати…
Навіть тоді, коли мої рідні і дру ... Читати далі »
Переглядів: 1149 | Добавив: Batmenlove | Число: 2006-12-03 | Рейтинг: 4.8/5 | Коментарі (2)

На мою думку це найвище почуття, яке здатна відчути людина. Кохання є складовою частиною кожної людини, але не всі люди вміють його віднайти і зберегти. Адже не всі розуміють це почуття. Люди часто говорять один одному такі слова як "Люблю", але не завжди щиро. На мою думку це слово потрібно говорити лише тоді, коли дійсно відчуваєш, що людина, як й ти це говориш єдиною, коханою, бажаною, що заради неї ти готовий на все. А говорити ці слова лише для того щоб не обідити ту чи іншу людину нема сенсу, адже рано чи пізно всеодно випливе обман, тоді буде ще гірше, завдасть більше болю ніж правда з самого початку. В Святому письмі про кохання написано так ( я напишу російською мовою бо в перекладі звучить трішки по інакшому):" Любовь всегда терпелива и добра. Она никогда не ревнует. Любовь не бывает хвастливой и эгоестичной. Она не обижает ы не обижается. Любовь не получает удовольствия от грехов других людей, но радуетса правде. Она всегда готова прощать, верить, надеят ... Читати далі »
Переглядів: 1182 | Добавив: Batmenlove | Число: 2006-12-03 | Рейтинг: 5.0/4 | Коментарі (2)

Я знаю, що ти є…Ти так мені потрібен…Закінчується ніч, а я не хочу прокидатись, бо закінчується сон, а разом з ним зникнеш в ти. І я боюсь, що тепер уже назавжди.
А я не можу втрати тебе…Бо, втративши тебе, я втрачу сенс свого життя, я втрачу надію, яку ти повернув мені, я втрачу щастя, яке ти подарував мені, я втрачу любов, бо ти мене навчив любити…
Я кохаю тебе…Ти завжди будеш у моєму серці. Ти житимеш у ньому гарячим полум’ям, ти витісниш увесь біль і не залишиш місця порожнечі, ти спопелятимеш мій смуток променем кохання…
Я буду жити, знаючи, що ти десь є у цьому світі. Я буду чекати, я буду вірити…І, може, настане той час, коли я не боятимусь світанку. Бо поруч зі мною будеш ти і ті чорні бездонні ночі, у глибинах яких буде битись моє серце…

Твоя кохана…
Переглядів: 1103 | Добавив: Batmenlove | Число: 2006-12-03 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (2)

Знову минув день, пролітає крізь темряву ночі. Усе життя йде шкереберть. Але чому? Чому час нас не зупиниться і не повернеться хоч на хвилину назад? Тоді все було б по-іншому.
Я кохаю тебе ось уже п’ять років. Але кохання це не взаємне. А було ж усе інакше – висушені троянди нагадують мені про це.
Прокидається новий день, сходить гаряче сонце, щоб подарувати хоч трошки тепла. Якби ти знав, як мені погано і холодно без тебе.
Скоро у мене свято. Я знаю, ти не прийдеш, не привітаєш мене. Тому я придумала собі у дарунок казку про тебе. Я розповідаю її собі на ніч, а уві сні живу вигаданим сюжетом. Бо що мені до реального життя, яке не хоче повірити в казку про тебе? У снах все інакше. Ти приходиш до мене на свято, даруєш розкішний букет троянд. Просиш пробачення за те, що не вмієш гарно говорити, і просто бажаєш щастя. Я беру квіти, і дякую за них ніжним поглядом. І знаю. Що я щаслива, бо разом із тобою. Ти підхоплюєш мене за руки і кружляєш, шепочуч ... Читати далі »
Переглядів: 1100 | Добавив: Batmenlove | Число: 2006-12-03 | Рейтинг: 5.0/7 | Коментарі (2)

У вишуканий посуд Ваших стосунків влити вируючу масу пристрасті і потягу, довести до кипіння і ледь-ледь охолодити життєвими труднощами (щоб вийшли зайві вибухові пари нестриманості, злості, егоїзму); додати молоко ніжності з ароматом захопленості; процідити відвар розсудливості (відокремлюючи байдужість), настояний на маслах великодушності; сипнути щіпку турботи чи дві, подрібнену самоповагу і довір’я (цілу пачку); концентрат ”Я” розчинити в ”не - Я” з додаванням еліксиру пізнання і вилити основну масу, прикрашаючи її злітаючими пір’ями фантазії і рожевими хмарками натхнення. Приправа романтики, пудра сентиментальності і порошок авантюрності за смаком. Бажано додати такі рідкісні інгредієнти, як кришталик відвертості, масло жертовності і зерна стійкості та терпіння (вони забезпечать довге зберігання продукту у несприятливих умовах). Варити до готовності.
Подавати один одному як безцінний, розкішний та рідкісний скарб кожного дня. Справжній смак відчуєте та оці ... Читати далі »
Переглядів: 1346 | Добавив: Batmenlove | Число: 2006-12-02 | Рейтинг: 5.0/5 | Коментарі (6)

Кохання буває різним: на все життя і на одну ніч, буває таким, на яке ти чекав все своє життя і таке, яке нахлинуло на тебе несподівано, коли ти цього зовсім не чекав. Буває воно щасливим, і таким, яке приносить біль і розчарування. Буває з першого погляду, а часом трапляється так, що люди розуміють, що кохають одне одного тільки через кілька років після зустрічі.
Але ознаки кохання завжди однакові: підвищене серцебиття, головокружіння, блиск в очах і піднесений настрій. Хтось скаже: "У справжньому коханні повинні бути присутні і пристрасть і розум". Але так не буває: буває або перше або друге. Так що ж краще: коли кохання виникає раптово і спалахує настільки, що закохані вже через кілька місяців, а то й тижнів одружуються чи коли
воно розвивається поступово, у спокійному, рівномірному ритмі?

Спробуємо розібратись.
Пристрасне кохання. Як правило, виникає спонтанно, коли люди найменше цього очікують. Сюди ж відноситься любов з першого погляду. Стріли амура пр ... Читати далі »

Переглядів: 1348 | Добавив: Batmenlove | Число: 2006-12-01 | Рейтинг: 4.8/4 | Коментарі (4)

Незручно сидіти на одну зарплатню? Змініть позу!
-------------
Легше відмовитись від високої мети, ніж від шкідливої звички
-------------
Ніколи не сперечайтесь з дурнем: люди не помітять між вами різниці
-------------
Нема нічого такого, чого б не можна було зіпсувати поганим переказом
-------------
Що кульгає - те іде
-------------
Двері в інший світ - лише вікно на 18-му поверсі
-------------
Дось про правду відомо лише те, що в ногах її немає
-------------
Депресія -це гнів без ентузіазму

Європейці завжди прагнули пізнати задоволення і матеріальні блага. Тепер у них багато матеріальних благ.
Китайці завжди прагнули пізнати людину. Тепер у них багато китайців.
-------------------------------------

Віра в справедливість зменшується з кожною зарплатою
-------------------------------------

– Коли не платять зарплату, є тільки два шляхи зберегти себе і свої ... Читати далі »

Переглядів: 1079 | Добавив: Batmenlove | Число: 2006-11-30 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (4)

хит-парад фраз, которые обычно люди говорят ПОСЛЕ секса: 15 место: А у тебя сигаретки не будет? 14: А ты на мне женишься? 13: Ты чё, уже спишь? 12: Ну, а теперь давайте знакомиться!!! 11: Ээээ!!! А чё так дорого!?!?! 10: (мужским голосом) Тебе хоть понравилось: Григорий? 9: А вы точно Антонио Бандер8: Будешь знать как мои яблоки воровать!!! 7: А все-таки ОКА - просторная машина!!! 6: Все равно я вам ничего не скажу! 5: А мой клип точно покажут по Муз ТВ??? 4: Все, пацаны: бежим отсюда! 3: Кто здесь??? 2: Ну ладно, ладно, ладно: давайте вашу зачетку! 1: (мужским голосом) Завтра ты первый пойдеш
Переглядів: 880 | Добавив: Batmenlove | Число: 2006-11-30 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (0)

Техника поцелуя.
1.Что такое французский поцелуй?
2.Что конкретно нужно делать для этого?
3.Почему этот поцелуй называется французским?
4.С чего начать?
5.О чем думает девушка во время французского поцелуя?
6.Что делать с языком?
7.Это странно?
8.Доставляет ли удовольствие покусывание языка партнера?
9.Можно ли посасывать язык партнера?
10.Как помочь девушке начать целоваться по-французски?
11.Что я могу делать своим языком?
12.Нужно ли работать языками одновременно?
13.Можно ли с силой давить на язык партнерши своим?
14.Как закончить поцелуй по-французски?
15.Как сделать так, чтобы мне стали нравиться французские поцелуи?
16.Все ли пары практикуют французские поцелуи?
17.Действительно ли в жизни французский поцелуй должен быть таким же, как в кино?"
18.Возможен ли французский поцелуи без касания губ?
19.Возможен ли французский поцелуй без участия языка? ... Читати далі »
Переглядів: 2954 | Добавив: Batmenlove | Число: 2006-11-30 | Рейтинг: 5.0/12 | Коментарі (12)

« 1 2 ... 69 70 71
Меню сайта

Форма входа
Логин:
Пароль:

Календарь новостей
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

Статистика

Онлайн всього: s4 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz